Bij elke kwalificatiecampagne voor EK of WK krijgen sociale organisaties de kans om partner te worden van onze Duivels.
 
Tot het WK in Rusland waren ‘Pleegzorg Vlaanderen’ en ‘Les familles d’accueil’ onze sociale partners. Begin dit seizoen namen Bednet en Take-Off de fakkel over.
 

Onderwijs voor zieke kinderen

Bednet’ en ‘Take-Off’ blijven partners tijdens de volledige EURO 2020-campagne. Het zijn organisaties die ervoor zorgen dat langdurig zieke kinderen op een vlotte manier thuis onderwijs kunnen volgen.
 
Via videostreaming blijven ze een volwaardige plaats hebben in de klasgroep, ook al kunnen ze door omstandigheden niet fysiek aanwezig zijn op school.
 
Dankzij Bednet en Take-Off kunnen deze kinderen alsnog deelnemen aan de lessen. Zo kunnen ze zelf vragen stellen via het platform van ‘Bednet’ en ‘Take-Off’. Bovendien verliezen ze geen voeling met de klas, ondanks hun situatie. Het verlaagt ook de drempel om nadien weer aan te sluiten in de klas. 
 

Pyjama op school 

Op vrijdag 15 maart organiseren beide organisaties de ‘Nationale Pyjamadag’. Ze willen die dag solidariteit opwekken voor kinderen met een ernstige ziekte. Het concept is: ga naar het werk of school in je slaapkledij. 
 
Schrijf je nu in voor de Nationale Pyjamadag! Als dankje krijg je er nog een videoboodschap van Bednetter Yaro bovenop.